top of page

do 04 jan

|

Boom

Yuliette's New Year

Cum Party

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Yuliette's New Year
Yuliette's New Year

Time & Location

04 jan 2024, 12:00 – 18:00

Boom, Antwerpsestraat 420, 2850 Boom, België

About The Event

YULIETTE'S NEW YEAR CUM DRINK 2024

Na het daverende succes van vorig jaar, is Yuliette erop gebrand om het dit jaar nóg beter (en geiler) te doen. Op deze unieke eerste party van het jaar wordt u verrast door een onuitgegeven team, speciaal en enkel voor deze gelegenheid samengesteld. Naast enkele absolute gangbang toppers en dames die vaste waarden zijn in het kinky wereldje, hebben we ook de eer u een superhete jonge debutante te mogen voorstellen. Alle ladies in dit bonte team hebben sowieso één ding gemeen: dat ze dit in de eerste plaats voor de kick doen! Het wordt dat ook een ongeziene megageile party, waar grenzen verlegd worden doch iedereen mekaar respecteert (condooms aanwezig voor wie het wil). Naast het vaste team van acht supersletten + twee reserve,zijn er zeker ook minstens vier koppels aangemeld waarvan de dames wedijveren om de titel van meest perverse slet van de namiddag

Yuliette zal zich laven aan de grote beker waar ontelbare mannen hun kostbare zaad ter ere van haar in gedeponeerd hebben, om dit vervolgens door te spoelen met de heerlijke champagne van de natuur.

Iedereen welkom, ook koppels. Er zijn een aantal speelruimtes speciaal voorzien voor koppels en (een beperkt aantal) single mannen.

Voor deze cum party worden er hiv sneltesten aan de deur afgenomen (condooms zijn sowieso ook aanwezig voor wie wil). De deuren gaan open om 12u00 en sluiten om 18u00.

Reservatie aangeraden want vol = vol. Tarief single m vvk 140 €, inkom deur 150 €. Kopp 50 € dame 20 €. All-in formule: drank (ook sterke) en hapjes. Ieder ticket is genummerd en tijdens de party maken we 3 winnaars bekend. 1e prijs 3x gratis inkom, 2e prijs 2x gratis inkom, 3e prijs 1x gratis inkom voor de volgende party’s van Yuliette.

info en tickets: +32 475641797, of via email: limo-love@telenet.be

Voorafgaandelijke aankoop van een ticket heeft 5 voordelen:

1. Kans om een prijs te winnen.

2. U bent zeker van uw plaats, want vol is vol.

3. Voorrang met testen bij aankomst.

4. 10 euro korting ( voor single mannen )

5. Naargelang de voorverkoop zullen er nog extra dames in het team komen

Share This Event

bottom of page