top of page

vr 25 nov

|

Boom

SLUTTERDAYZ EVENING EDITION

Beste Sluts & Slut-liefhebbers, Vrijdag 25 November is er onze 1ste - SlutterdayZ - avond editie. 3 voorgaande middag edities zijn iedereen zo goed bevallen, dat een avondfeestje bijna niet kon uitblijven!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
SLUTTERDAYZ EVENING EDITION
SLUTTERDAYZ EVENING EDITION

Time & Location

25 nov 2022, 20:00 – 26 nov 2022, 01:00

Boom, Antwerpsestraat 420, 2850 Boom, België

About The Event

SlutterdayZ Evening Edition

Zijn avonden die ALLEEN voorbehouden zijn voor actieve doeners koppels, die van een man meer situatie houden! Zonder scheef aangekeken te worden of met de vinger gewezen te worden. Dit thema richten wij ons louter en alleen op koppels/dames die de aanwezigheid van vrijgezellen heren, mits respectvol en goed gemanierd, kunnen waarderen en dit als een grote toegevoegde erotische waarde zien. Koppels die alleen of hoofdzakelijk voor andere koppels komen, of enkel komen om aan de bar te hangen, zijn deze avond niet op hun plek bij ons. Deze avonden zijn avonden met een hoog seksgehalte. Wij zullen alvast zorg dragen voor een goede mix tussen de aanwezige koppels en single dames/heren. (Wilt u er zeker bij zijn? dan is aanmelden verplicht!)

Hoffelijkheid en hygiëne zijn belangrijke waarden waar wij veel belang aan hechten en dienen gerespecteerd te worden. Net zoals respect en begrip voor elkaars wensen en grenzen!

20u - 01u

Inkom (All Inclusive):

Heren €130

Koppels €50

Sluts free

Share This Event

bottom of page