top of page

za 10 sep

|

Boom

Steel Moon

Workshops: - Mastering whips - Vacuüm play - Fire cupping

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Steel Moon
Steel Moon

Time & Location

10 sep 2022, 20:00 – 11 sep 2022, 03:00

Boom, Antwerpsestraat 420, 2850 Boom, België

About The Event

Bij Steel Moon Old School is de dresscode héél erg belangrijk. De correcte dresscode creëert een sfeer die zo uniek en speciaal is aan de Steel Moon Old School. Ze typeert de formule en het is noodzakelijk dat iedereen deze dresscode opvolgt om aan de fuif te kunnen deelnemen.

Op de Steel Moon Old School fuiven stappen we onmiskenbaar af van lederen kledij, alsook lak, pvc, e.d.

Heren komen in een net, liefst donker pak of donkere pantalon met hemd. Een smoking is zeker ook toegelaten en een (vlinder)das benadrukt de gesofisticeerde ambiance die we willen verkrijgen. Dames komen in cocktailjurk, mantelpak of (liefst lang) kleed. Hoge hakken zijn ook gewenst, maar niet absoluut verplicht.

Bij het evolueren van de fuif, waarbij een duidelijke D/S altijd hét thema van de avond is, zijn onderdanige mannen gekleed in een donkere lange broek met bloot bovenlichaam. Onderdanige dames zijn dan herkenbaar aan hun lingerie. Naakt is uiteraard ook altijd toegelaten. Collar blijft verplicht maar hoeft zeker niet van leder te zijn. Boeien zijn mogelijk.

Steel Moon fuiven worden gekenmerkt door hun integere, gesoficticeerde stijl. Deftigheid is ononderbroken HET thema van de hele avond en in de hele locatie.

Couple: €50 + 1 drink

Single: €30 + 1 drink

Dresscode required!

-Smoking

-Evening dress

-Lingerie

Share This Event

bottom of page