za 18 jun.

|

Boom

Steel Moon

Old school BDSM party Koppel €50 + 1 drink Single €30 + 1 drink

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Steel Moon

Time & Location

18 jun. 20:00 – 19 jun. 03:00

Boom, Antwerpsestraat 420, 2850 Boom, België

About The Event

Kruising van de zwepen

Steel Moon is 22 jaar geleden op gericht en is nog steeds een begrip in de BDSM-Wereld, velen hebben dit voorbeeld gevolgd en dit heeft zich geuit in meer prachtige initiatieven die zijn opgericht waardoor het oorspronkelijke doel van Steel Moon is bereikt, namelijk het aanvaardbaar maken van BDSM in onze maatschappij en mensen met deze gevoelens met elkaar in contact te brengen in een veilige omgeving.

BDSM heeft vele verschillende facetten, vele verschillende takken en vele verschillende belevingen, dat is het mooie aan mogen zijn wie je bent, in een veilige omgeving met gelijkgestemden.

Er zijn mensen die zien BDSM als een hype, als een “hobby” als het ware, dit zien wij steeds vaker en daar is niets mis mee, echter vinden twee ‘Old School’ Meesters met een zeer vooruitstrevende blik op de toekomst dat de waarden die zij in hun hart dragen weer onder de aandacht gebracht mogen worden.

De Heren kennen elkaar al ruim 25 jaar, hebben samen meer dan 100 jaar praktische ervaring en kruisen nu anno 2022 de spreekwoordelijke zwepen door een samenwerking aan te gaan.

Deze twee pioniers willen de “oude waarden” in onze BDSM-wereld weer onder de aandacht brengen en in ere te houden. Zij hebben Beiden veel plezier in het overdragen van deze waarden aan de ‘jongere generatie’ zodat de “oude waarden “niet verloren gaan in deze vluchtige wereld.

Ze willen met hun samenwerking laten zien dat de jongere én oudere generatie heel goed kunnen samenwerken, zij geloven dat BDSM van nature in je zit, dat het niet gaat over uiterlijk vertoon en wat de wereld ziet of ervan vindt.

Ze geloven dat het mentale aspect net zo belangrijk is als het lichamelijke aspect, dat liefde en BDSM wel degelijk samen gaan en dat respect naar elkaar ervoor zorgt dat je samen geniet.

De combinatie van de mooie romantische zachtheid van de maan en het koude harde onverbiddelijke van staal symboliseert een D/s relatie zoals Steel Moon deze in haar hart draagt.

Wij nodigen jullie dan ook allemaal uit op de Steel Moon party op 18 juni 2022 om dit samen met ons te ervaren en te beleven.

tekst by MariaTaurus

https://fetlife.com/events/1114684

Share This Event