VERMAAK JE GASTEN IN STIJL

Gelegen in het hart van Boom biedt Buddha Club een exclusieve locatie voor een verscheidenheid aan privé- en zakelijke evenementen. Kom het samen met je vrienden en collega's in VIP-stijl vieren bij Buddha Club. Als je op zoek bent naar de perfecte setting voor je volgende evenement, neem dan contact met ons op voor meer informatie over onze bekroonde club en service.

Jazz Singer
The Dance Floor
Martinis on the Bar

PRIVÉCONCERTEN

Buddha Club is de perfecte plek om Privéconcerten te hosten. Laat ons weten wat je behoeften zijn en dan zorgen wij voor de details. Gebruik deze ruimte om meer informatie te geven over je aanstaande evenement.

DANCE PARTY'S

Wist je dat Buddha Club heel vaak Dance party's host? Laat het ons weten als je te weten wilt komen hoe je je eigen evenement bij ons kunt organiseren. Gebruik deze ruimte om meer informatie te geven over je aanstaande evenement.

COCKTAIL RECEPTIES

Buddha Club is ideaal voor het hosten van Cocktail recepties in alle vormen en maten! Neem contact op om je volgende privéfeest te boeken. Gebruik deze ruimte om meer informatie te geven over je aanstaande evenement.